Welkom bij WV Nieuwe Meer

Voor een bezoek aan WV Nieuwe Meer zult u met het zelf te bedienen kettingpontje moeten overvaren. Dat is, als u niet met de boot bent, de enige manier om er te komen. Dit geeft meteen al een eigen sfeer aan de vereniging. Die wordt versterkt als men het huiselijke clublokaal binnenkomt. Aan de bar en op het terras is het altijd een gezellige drukte, want bij WV Nieuwe Meer praat iedereen met iedereen, motorbootvaarder of zeiler, het maakt niet uit.

Het verschil met een commerciële jachthaven is dan ook dat u als lid van WV Nieuwe Meer niet alleen een ligplaats kunt hebben voor uw boot, maar dat er van u verwacht wordt dat u aan het verenigingsleven deelneemt.

Jachthaven en clubhuis zijn gelegen aan de Westeinderplassen te Aalsmeer, op 300 meter van het centrum. Kom gerust eens kijken!

 
Zondag 27 okt.
Jazz op de Haven met trio Jos van Beest

Lekker zingen en swingen op de haven. Mariëlle Koeman en haar vaste partner-pianist Jos van Beest staan er garant voor en ze voelen zich thuis bij ons. Mariëlle Koeman is een zangeres die van nature een prachtige stem heeft. Zij legt warmte en diepte in haar muziek, zoals de componisten van haar zorgvuldig uitgekozen repertoire het bedoeld hebben.
Een heerlijke zangeres met het swingende pianotrio Jos van Beest, met Erik Schoonderwoerd op bas en Ben Schröder op drums: een ideale combinatie voor deze swingende jazzmiddag. Aanvang 16.00u.

Organisatie i.s.m. Stichting KCA. Toegang: uw gift