Welkom bij WV Nieuwe Meer

Voor een bezoek aan WV Nieuwe Meer zult u met het zelf te bedienen kettingpontje moeten overvaren. Dat is, als u niet met de boot bent, de enige manier om er te komen. Dit geeft meteen al een eigen sfeer aan de vereniging. Die wordt versterkt als men het huiselijke clublokaal binnenkomt. Aan de bar en op het terras is het altijd een gezellige drukte, want bij WV Nieuwe Meer praat iedereen met iedereen, motorbootvaarder of zeiler, het maakt niet uit.

Het verschil met een commerciƫle jachthaven is dan ook dat u als lid van WV Nieuwe Meer niet alleen een ligplaats kunt hebben voor uw boot, maar dat er van u verwacht wordt dat u aan het verenigingsleven deelneemt.

Jachthaven en clubhuis zijn gelegen aan de Westeinderplassen te Aalsmeer, op 300 meter van het centrum. Kom gerust eens kijken!


 

Vijf jaar Jazzweekend op de Nieuwe Meer
DRIE BIGBANDS
op 29 en 30 juni
en 1 juli 2018


Vijf jaar Jazzweekend op jachthaven de Nieuwe Meer: dat moet gevierd worden! Er treden maar liefst drie spetterende bigbands op, afkomstig uit de regio. Dat betekent drie dagen met soepele Swing, vette Blues, opzwepende Latin, loeistrakke Funk en dampende Rock.
Click hier voor de Nieuwsbrief met informatie.