Welkom bij WV Nieuwe Meer

Voor een bezoek aan WV Nieuwe Meer zult u met het zelf te bedienen kettingpontje moeten overvaren. Dat is, als u niet met de boot bent, de enige manier om er te komen. Dit geeft meteen al een eigen sfeer aan de vereniging. Die wordt versterkt als men het huiselijke clublokaal binnenkomt. Aan de bar en op het terras is het altijd een gezellige drukte, want bij WV Nieuwe Meer praat iedereen met iedereen, motorbootvaarder of zeiler, het maakt niet uit.

Het verschil met een commerciële jachthaven is dan ook dat u als lid van WV Nieuwe Meer niet alleen een ligplaats kunt hebben voor uw boot, maar dat er van u verwacht wordt dat u aan het verenigingsleven deelneemt.

Jachthaven en clubhuis zijn gelegen aan de Westeinderplassen te Aalsmeer, op 300 meter van het centrum. Kom gerust eens kijken!

JAZZ Me Blues Weekend – 28, 29 en 30 juni!
Ook dit jaar is ons clubhuis weer het centrum van een jazz gebeuren met musici van internationale allure die het vooral leuk vinden om bij ons te spelen. Zie de Poster: (klikbaar!).

WZW wedstrijden 2019
WZW organiseert voor alle leden van de aangesloten verenigingen een mooie reeks wedstrijden in 2019. Zie de poster: Poster WZW, of de Website van WZW.

Eerstvolgende WZW onderlinge zeilwedstrijden:

Zaterdag 22 juni