Welkom bij WV Nieuwe Meer

Voor een bezoek aan WV Nieuwe Meer zult u met het zelf te bedienen kettingpontje moeten overvaren. Dat is, als u niet met de boot bent, de enige manier om er te komen. Dit geeft meteen al een eigen sfeer aan de vereniging. Die wordt versterkt als men het huiselijke clublokaal binnenkomt. Aan de bar en op het terras is het altijd een gezellige drukte, want bij WV Nieuwe Meer praat iedereen met iedereen, motorbootvaarder of zeiler, het maakt niet uit.

Het verschil met een commerciële jachthaven is dan ook dat u als lid van WV Nieuwe Meer niet alleen een ligplaats kunt hebben voor uw boot, maar dat er van u verwacht wordt dat u aan het verenigingsleven deelneemt.

Jachthaven en clubhuis zijn gelegen aan de Westeinderplassen te Aalsmeer, op 300 meter van het centrum. Kom gerust eens kijken!

 

Haven

De haven van Watersportvereniging Nieuwe Meer beschikt over vele faciliteiten. Zowel zeilboten, motorboten als ook sloepen zijn welkom. Bewaakte winterstalling behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Alle steigers zijn voorzien van Wifi, wateraansluitingen en een individuele elektriciteitsaansluiting met een verbruiksmeter.

De havenmeester is in het seizoen elke dag tot in de avond aanwezig.


Aankondiging Motorboottocht 2020:
7 mei t/m 11 mei

Tijdens de slotavond van de motorboottocht 2019 werd het nieuwe team bekend gemaakt voor de tocht van 2020, namelijk Karen & Gideon Huijsse en Agnes & Jan Klein. W
ij zijn inmiddels bezig met het reserveren van havens, restaurants, activiteiten en natuurlijk ook voldoende tijd met en voor elkaar aan boord.
De tocht is gepland op: Donderdag, 7 mei 2020 t/m Maandag, 11 mei 2020. SAVE THE DATE!

zie verder: Motorboottocht