Algemeen

Nieuwe Meer jeugd 2018: fris gestoken in splinternieuwe Imhoff jassen, met dank aan onze sponsoren On Deck, Watersportservice Dragt, Jachtwerf de Boeier en Koopmans Yachtservice.

 

Jeugdzeilcommissie
De Jeugdzeilcommissie zorgt voor een leuk en actief programma voor de NM jeugd: je kunt CWO opleidingen volgen, deelnemen aan trainingen, (onderlinge) wedstrijden en natuurlijk het jaarlijkse Jeugdevenement. Bij het jaarprogramma vind je de data van alle evenementen die voor de NM jeugd worden georganiseerd. De leden van de Jeugdzeilcommissie vind je hier.

 

Jeugdhonk
Voor en door de jeugd! In 2013 is het jeugdhonk volledig gepimpt en alle jeugdleden zullen zich helemaal thuis voelen.

 

Hier kan je lekker onderuitgezakt de Donald Duck lezen, spelletjes doen, filmpjes kijken of muziek luisteren. De jeugd (met een klein beetje hulp van hun ouders en de Jeugdcommissie) hebben het jeugdhonk in het voorjaar van 2013 onder handen genomen waardoor het weer een nieuwe en frisse uitstraling heeft gekregen. In de weekenden van de zeiltrainingen is er altijd (een ouder) jeugdlid verantwoordelijk voor het jeugdhonk (openen, netjes houden en afsluiten).

 

 

 

Foto’s en film
Ouders, begeleiders, trainers en toeschouwers maken vaak hele mooie foto’s van de jeugdactiviteiten. Als je foto’s wilt insturen voor publicatie op de website kan je ze (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) sturen aan webmaster@wvnieuwemeer.nl. Wil je de foto’s bekijken of downloaden, klik dan hier.