Motorboottocht 2018

De Motorboottocht 2018 wordt georganiseerd van 3 t/m 7 mei 2018. We zullen o.a. over de mooie routes van de Hollandse IJssel, de Vecht en de Amstel varen.

Donderdag naar Gouda en daar beginnen we natuurlijk met de bekende ‘Steigerborrel’. Vrijdag varen we via de Waaiersluis (slechts 24 m) in de Hollandse IJssel naar Marnemoende waar we ‘s avonds een uitgebreid diner hebben georganiseerd. Onderweg hebben we nog wat verrassingen. Zaterdag varen we naar Utrecht en gaan via de Oude Gracht met de vele boogbruggen (3,25 m) naar de Weerdsluis in de stad alwaar we afmeren. De middag en de avond in Utrecht heeft u helemaal voor uzelf. Zondag varen we via de Vecht naar Weesp. In het clubhuis van de WV Weesp hebben we weer een uitgebreide maaltijd geregeld. En ja maandag gaan we weer terug naar Aalsmeer. Verder werken we aan culinaire, culturele en gezellige activiteiten met daarnaast voldoende tijd om onderweg uw eigen plan te trekken.

Graag zien wij bijgaand inschrijfformulier zo snel mogelijk tegemoet.  Klik hier

Ben & Wil van Wisselingh
Hans & Matty Tol

Sloepentocht 2018

16-17 juni 2018
Inmiddels zijn alle deelnemers, kamers en eetgelegenheden verzameld.
De kamers zijn toegewezen, het restaurant/hotel is gereserveerd.
De belangstelling is zo groot dat de deelnemers niet anders kunnen dan er een succes van maken; tien boten en 28 deelnemers.
Er zijn nog twee kamers beschikbaar, u kunt zich nog aansluiten.

Het palaver is op zaterdag 16 juni om 9.15 uur.
 

Stop de persen,
lees het hier:
Reisverslag Duitsland
Olga en Jan Nijstad 2017